fredag 23 mars 2012

Allt ljus på ambassadören

Maze Media Group är ett av Sveriges största företag inom internetmarknadsföring. Företagets spetserbjudande - Smarter Marketing - är en helhetslösning som omfattar sponsrade länkar, sökmotoroptimering, mobil marknadsföring och sociala medier. Kundens budget är aldrig låst, utan flyttas runt för att ge kunden synlighet i den kanal som ger bäst effekt för stunden. Flexibelt och nutidsanpassat helt enkelt.

Nu har Maze Media inte bara ett bra affärserbjudande, utan är även - som vi nämnde i ett tidigare inlägg - ambassadör för Ditt Företag Online. Camilla Folkeson, marknadschef på Maze Media, kom i kontakt med Ditt Företag Online via en artikel i Dagens Media och blev genast intresserad av att engagera sig.


- Så snart jag läst om initiativet sattes mina tankeknölar i gång kring hur Maze Media skulle kunna hjälpa till. Vi tycker att det är jätteviktigt att få fler företag att förstå vikten av att synas online. Vi som arbetar här har ett genuint intresse för branschen och tycker att fler företag ska få möjligheten att se vilken enorm potential online-marknadsföring har. Det finns fortfarande många mindre företag som tror att annonsering innebär att synas i en katalog eller möjligen i en annons i lokaltidningen. Att kunna hjälpa dessa företag att få en mer resultatbaserad marknadsföring känns väldigt givande.


Ambassadörskapet med allt vad det innebär har precis börjat komma igång och allt fler konkreta aktiviteter börjar bli redo för take off. Deltagandet på Kistamässan den 14-15 mars är den första gemensamma satsningen mellan Ditt Företag Online och Maze Media.

- Vi valde att närvara på Internet Expo & Digital Marketing eftersom det är en bra plattform för att knyta nya kontakter, få inspiration från spännande talare och självklart få möjlighet att berätta mer om både Maze Media som företag och Ditt Företag Online. Att närvara på en sådan här mässa, där besökarna är genuint intresserade av vår bransch, är såklart ett perfekt sätt för oss som företag att visa vilka vi är och nå ut till "rätt" personer.

Eventet präglades av högt tempo och inspirerande input från olika talare. Nya kontakter knöts och mycket kaffe serverades. Maze Media lyckades redan första dagen slå det interna mål som satts upp för båda mässdagarna - en stor bonus och en ståtlig fjäder i hatten.


- Det var fantastiskt att få träffa alla de intresserade besökare som vi kan ha ett gemensamt utbyte av. Personligen, i min roll som marknadschef, tycker jag att det var väldigt roligt att få träffa marknadsansvarig för Binero, ett av företagen som startat Ditt Företag Online!

Maze Medias förhoppning är att framöver få möjlighet att engagera sig i fler initiativ tillsammans med Ditt Företag Online. Ambitionen är att vara med på fler event ihop med andra ambassadörer och initiativtagare.

- Tillsammans kommer vi att kunna nå ännu fler och ha en bredare kunskap samlad under ett och samma event.

1 kommentar: