måndag 5 mars 2012

Ditt Företag Online besöker Lund och Malmö!

19-22 mars samlar Ditt Företag Online styrkorna och beger sig till Sveriges sydligare breddgrader. Den 19 mars bjuds det på lunch i Lund, där man har möjlighet att registrera och sätta upp en hemsida. Därefter bär det av till Malmö, där Ditt Företag Online stannar i tre dagar för lika många luncher samt en utbildningseftermiddag.


Dagarna i Lund och Malmö är tänkta att inspirera, utbilda och tipsa företagare om hur man kan utöka sin digitala närvaro samt dra nytta av alla de möjligheter som internet för med sig. Du får lära dig hur du lägger upp en hemsida, hur du drar igång e-handel och en hel massa annat. Allt är kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att dyka upp, insupa kunskap och eventuellt ställa en och annan smart fråga. Helt enkelt en strålande chans att ta ditt företag till nya höjder!


Känns det som någonting för dig? Boka in dig redan nu! Här: http://www.dittforetagonline.se/lund och här: http://www.dittforetagonline.se/malmo hittar du mer information om upplägg och anmälan. Annars är det bara att svänga förbi och titta in, vi ser fram emot att se dig där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar