torsdag 24 maj 2012

Ditt Företag Online till Sundsvall och Luleå

Nu är det återigen dags för Ditt Företag Online att ge sig ut på en liten turné. Den här gången kommer vi att besöka de lite nordligare delarna av landet, närmare bestämt Sundsvall och Luleå.

På måndag och tisdag (28-29 maj) i nästa vecka har du chans att få inspireras av intressanta föreläsningar och suga åt dig nyttiga tips för hur du kan utveckla ditt företag genom digitala kanaler.


Startskottet går på måndag kl 15.30, på Casino Cosmopol i Sundsvall. Du får bland annat möta handelsminister Ewa Björling och Googles policychef David Mothander. Har du inte anmält dig än, gå in och gör det på www.googleevents.se/sundsvall. Eventet är kostnadsfritt och antalet platser begränsat. Först till kvarn gäller!


På tisdagen flyttar vi oss vidare norrut till Luleå, närmare bestämt till Nordkalotten Hotell & Konferens. Kl 17.30 öppnar vi upp dörrarna. Här får du bland annat stifta bekantskap med Googles Nordiska Kommunikationsschef Gustav Radell, samt Fredrik Kallioniemi från Aurorum Science Park. Precis som i Sundsvall ges du möjlighet att mingla och boka en speed date med representanter från Google och Binero. Anmäl dig på www.googleevents.se/lulea.

Don't miss up!

Bilder: Cyber City

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar