måndag 7 maj 2012

Google+ Hangouts On Air till Sverige

Många av er är vid det här laget redan bekanta med Google Hangouts, videotjänsten som gör att du kan "umgås" med vänner eller kollegor via nätet. Upp till nio personer kan delta i en Hangouts-konversation. Som en fortsättning på konceptet lanserade Google förra året Hangouts On Air, som ett sätt att sprida konversationen till fler. Även här kan upp till nio personer delta aktivt, men ett obegränsat antal tittare/lyssnare kan också ta del av Hangouts-mötet.


On Air lanserades då för några få utvalda personer, men igår lanseras Hangouts On Air till Google+-användare i Sverige och världen över. Du som har ett Google+-konto kan nu alltså nå ut till en global publik med din live-sändning.

I tjänsten ingår möjligheten att:
- Livesända offentligt. Genom att kryssa i "Aktivera Hangouts On Air," kan du livesända din hangout genom ditt Google+-flöde, din YouTube-kanal eller via din webbsida.

- Se hur många tittare du har. Under sändningen kan du i själva hangouten få uppgifter om hur många det är som följer dig.

- Spela in och dela med dig. När du avslutat din livesändning laddar vi upp inspelningen till din YouTube-kanal och till din ursprungliga Google+-post. På så sätt är det enkelt att dela och diskutera din sändning när den är avslutad.

Få koll på hur du kan använda dig av Hangouts On Air här: Hangouts On Air

Det är dags att visa världen vem du är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar