onsdag 6 juni 2012

Anmäl dig till Företagarkonferensen!

I början av hösten drar Företagarkonferensen igång med två mötestillfällen, den 28 augusti i Solna och den 4 september i Haninge. Konferensen fokuserar på rådgivning och är uppbyggd kring aktiva workshops där deltagarna utgår från sin egen arbetsplats- och företagssituation. Det är alltså ingen mässa eller inspirationsdag utan en konferens för företag som vill utveckla verksamheten, lära sig någonting nytt och gå igenom viktiga frågor för att nå framgång.


Genom att diskutera frågor som är verkligt viktiga i en företagares vardag - sälj till stora kunder, marknadsföring via internet, framgångsrik utveckling av verksamheten, hur man får en välfungerande kundservice etc. - får deltagarna direkt feedback och nya infallsvinklar som kan leda till konkreta lösningar.

Utöver workshops bjuds det även på minimingelskola. Maria Rankka från Stockholms Handelskammare inledningstalar och Kicki Theander från Middagsfrid berättar om hur hon startade upp en helt ny bransch.


Du som VD, ekonomichef, försäljningschef, marknadschef eller egenföretagare, missa inte chansen att få knyta nya kontakter. Ett stort kontaktnät kan mer än mycket annat leda till växande lönsamhet.

För vidare information om tider och annat, se www.foretagarkonferensen.se

Tveka inte, anmäl dig redan nu! Vad kan bättre kickstarta arbetsåret under sommarens sista dagar?

Följ gärna Företagarkonferensens uppdateringar på Twitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar