lördag 5 november 2011

Livet efter den 26 oktober


En dryg vecka efter sjösättningen av Ditt Företag Online är vi tillbaka i Polkapojkarnas butik i Stockholm. Polkapojkarna var projektets första företag ombord och hemsidan skapades under invigningseventet, som ägde rum i butiken på Lilla Nygatan i Gamla Stan. Damo Sundvall redogör för hur livet som polkagrisbagare utvecklat sig sedan sist.

Hur har tillströmningen varit i butiken sedan den 26 okt?

Den har varit väldigt bra. Vi är nöjda, även om det kanske är lite svårt att direkt härleda tillströmningen till vad vi gjorde för en vecka sedan. Men det har absolut varit mycket folk.

Har det kommit in fler beställningar via mail och telefon?

Ja, vi har fått en hel del offertförfrågningar. Eftersom vi fortfarande är kvar i offertstadiet kommer det konkreta resultatet att visa sig först lite längre fram, men det är roligt att se att det kommer in fler förfrågningar.


Hur känns det att plötsligt bli jagade av media och fans nu efter förra veckans exponering?

Tyvärr är vi inte det, haha. Vi hade gärna haft fler, det är bara för dem att komma! Visst har vi haft några kontakter med media, men det hade inte känts som ett problem om det hade varit fler. Vi får se vad som händer framöver.

Vad är nästa steg i utvecklingen av hemsidan?

En del förändringar är redan gjorda, bland annat har vi integrerat sociala medier. Nästa steg blir egentligen att hålla igång flödet. Uppdatera hemsidan med fler texter och ny information så att den håller sig levande och dynamisk. Sedan har vi en förhoppning om att även privatpersoner ska kunna beställa polkagrisar via hemsidan. Det är inte första prioritet, men e-handel är någonting som vi hoppas kunna erbjuda så småningom.


Hur många polkagrisar äter ni själva på en vecka?

Hmm… Tre, fyra stycken kanske?

Vilken är din favoritsmak?

Jag måste säga att det alltid är den senaste polkagrisen som vi gjort, som man äter medan den fortfarande är varm. Polkagrisen ska egentligen ätas varm. Jag rekommenderar verkligen att komma in här och smaka på en varm polkagris, det är det godaste man kan äta. Favoriten är helt enkelt den senast tillverkade, oavsett smak.


När har man som kund möjlighet att smaka på en varm polkagris?

I stort sett när som helst. När vi bakar, vilket vi i normala fall gör under större delen av dagen. Det är bara att sticka in huvudet så kommer vi ut med en varm liten degklump som man får smaka på. Det är fantastiskt gott.


Tidigare artiklar om Polkapojkarna här och här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar