onsdag 25 januari 2012

Vässa din hemsida - migrera till Ditt Företag Online-plattform

Ditt Företag Online är som ni vet tänkt att pusha och hjälpa små företag som ännu inte hittat till nätet att bli mer digitala. Gratis hemsida, e-handelslösning, marknadsföringsverktyg etc. finns till hands för den som känner att det är dags att ta det där steget ut i den digitala världen.


Men det är inte bara digitala noviser som kan få guidning genom Ditt Företag Online. Har du kanske redan en befintlig hemsida, en e-postadress och en domän? Har du inte riktigt fått hela tummen ur att få till det så där bra som du hade planer på från början? Eller känner du kanske att hemsidan inte har åldrats med den värdighet du hoppats på? Misströsta ej, vi ger dig pushen du behöver för att få till en förändring.


Under fliken "Utbildning" hittar du ett antal guider för hur du kommer igång med Ditt Företag Onlines erbjudanden. Den här veckan har vi integrerat en ny underflik, under "Kom igång på internet". Klickar du på "Flytta din hemsida" får du hjälp med hur du migrerar din befintliga hemsida till den plattform som Ditt Företag Online-anslutna företag använder sig av. Genom att flytta din hemsida till en Binero-plattform får du också automatiskt ta del av Ditt Företa Onlines erbjudanden när de dyker upp lite nu och då.

Värt att kolla in om du, som sagt, går och dras med ett hemside-embyro som aldrig riktigt blir någonting av.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar