tisdag 24 januari 2012

Polkapojkarna i Bryssel

Polkapojkarna Damo och Jonas från Gamla Stans Polkagriskokeri har varit med sedan DFO-bloggens begynnelse. Som första företag att ta hjälp av Ditt Företag Online, har de sedan slutet av oktober fått igång en aktiv hemsida med nyhetsuppdatering, sociala medier-integrering och e-handel.

Måndag-tisdag den här veckan (igår och idag) är Jonas och Damo nere i Bryssel för att representera Ditt Företag Online Sverige på Google-eventet "The Single Market Opportunity - Getting Europe's SMEs Online". Igår kväll fick vi en lägesrapport från våra polkagrisbagare som vi lägger upp här för allmän beskådan. I morgon följer reflektioner och bilder från event-dagen. Stay tuned.


Vårt Europaäventyr fick en lite trevande start med en inställd flight och senare ankomst till ett regnigt och måndagstrött Bryssel. Resans andra men något positivare överraskning kom på planet, där vi sprang in i EU-parlamentarikern tillika Gränna-bon Alf Svensson. Han uppskattade vårt syfte att sprida polkagrisens goda rykte i maktens centrum.

Väl framme på hotellet kastade vi in våra väskor på rummet och gav oss ut för en sen middag någonstans bland de höga och nedsläckta byråkratbyggnaderna. Men som tidigare nämnts var Bryssel stängt och middagen intogs därför i en turistfälla med en music-list från helvetet. Till restaurangens försvar och vår lycka motsvarade inte maten musiken utan överraskade båda positivt.

Nu sträcker vi ut våra trötta sockerbagarkroppar på hotellsängarna och ser fram emot en spännande morgondag.

Godnatt.

//Damo & Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar